Hannover aast op trainer Aachen

5 september 2006, 20:10

In Duitsland in rumoer ontstaan rond Hannover 96. De Duitse club is in haar zoektocht naar een nieuwe trainer immers gestuit op Dieter Hecking, uitgerekend de trainer van concurrent Alemannia Aachen. Hannover ziet in Hecking de ideale man op Peter Neururer op te volgen, die vorige week uit zijn functie ontheven werd.

Hecking wordt in Aachen op handen gedragen, nadat hij de ploeg vorig seizoen naar de eerste Bundesliga wist te leiden. De oefenmeester heeft nog een contract tot medio 2009 bij de promovendus, maar lijkt zelf wel oren te hebben naar een overstap naar Hannover. Als speler droeg hij immers jarenlang het shirt van de Noord-Duitse club. Aachen lijkt echter niet van plan om mee te werken aan een vertrek, waardoor Hannover diep in de buidel zal moeten tasten om het contract van Hecking af te kopen.

Saillant detail is dat Aachen, onder leiding van Hecking, anderhalve week geleden haar eerste zege van het seizoen behaalde. Tegenstander was destijds Hannover 96, dat met 0-3 van het kastje naar de muur werd gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen