Mourinho: "Inter heeft beste selectie"

12 september 2006, 09:45

Niet zijn eigen Chelsea of titelverdediger FC Barcelona, maar het Italiaanse Inter is volgens Jose Mourinho de grootste favoriet om komend seizoen de Champions League te winnen. Volgens de Portugese oefenmeester heeft de regerend Italiaans kampioen meer kwaliteit in huis dan alle andere ploegen. 

Mourinho deed deze opmerkelijke uitspraak tijdens een persconferentie voorafgaand aan het duel met Werder Bremen, waarin hij er op werd gewezen dat Chelsea opnieuw gezien wordt als één van de topfavorieten. Dat mag, vindt Mourinho. "Gezien onze versterkingen, mag je aannemen dat we een betere ploeg hebben dan vorig jaar."

"Maargoed, je moet ook de concurrentie bekijken. Er zijn zeker tien ploegen die kans hebben om de Champions League te hebben", denkt hij. Van deze tien ploegen schat Mourinho Internazionale het meest sterk in. "Als je puur naar selecties kijkt, denk ik dat Inter de beste selectie heeft. Op papier ziet het er geweldig uit."

Ook Werder Bremen, vanavond de tegenstander van Chelsea, is volgens Mourinho een ploeg die niet te onderschatten valt. "Werder Bremen was, denk ik, tijdens de loting de sterkste ploeg uit pot 3. Ze hebben voldoende kwaliteit en zullen niet bang voor ons zijn. Maargoed, voor ons zal het van groot belang worden om deze wedstrijd te winnen. We zitten in een zware poule, dus puntverlies in eigen stadion kan fataal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen