Janssen volgt Faber op bij Jong PSV

12 september 2006, 13:01

Anton Janssen is de nieuwe trainer van Jong PSV. De voormalig voetballer van NEC en PSV volgt Ernest Faber op, die om voorlopig onduidelijke redenen besloten heeft om zijn functie neer te leggen. Janssen, die in de Europa Cup I-finale van 1988 een strafschop benutte, heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij de club uit Eindhoven.

De 43-jarige Janssen hing enkele seizoenen geleden zijn schoenen aan de wilgen en was de afgelopen seizoenen actief als trainer van de A1 van NEC. "Ik had het heel goed naar mijn zin in Nijmegen, maar toen het verzoek van PSV kwam hoefde ik er niet lang over na te denken. Het is een hele mooie uitdaging waar ik zeer naar uitkijk", zegt Janssen op de website van PSV over zijn overstap naar Eindhoven. 

Het feit dat Jong PSV momenteel laatste staat in de beloftencompetitie, is voor Janssen geen probleem. "Ik wil eerste hier in Nijmegen alles goed afsluiten, daarna ga ik me voor honderd procent met PSV bezighouden. Ik heb nog te weinig kennis van de selectie van PSV om me daar over uit te laten. Ik kijk er in elk geval naar uit om te gaan werken met mensen die ik nog goed ken, onder wie Edward Sturing, Stan Valckx en ook Luc Nilis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen