Arsenal klopt Manchester United in eigen huis

17 september 2006, 18:49

Arsenal draaide de afgelopen weken stroef in de Engelse competitie, maar aan die moeizame periode zal niemand bij de Londense club nu nog denken. Zondagmiddag won de ploeg namelijk haar eerste competitieduel van het seizoen, uitgerekend op bezoek bij aartsrivaal Manchester United

Het winnende doelpunt van de wedstrijd werd vijf minuten voor tijd gemaakt door Emmanuel Adebayor, na een intelligente steekbal van Cesc Fabregas. De Togolees zorgde hiermee voor gerechtigheid, want Arsenal was de betere ploeg op Old Trafford. In de eerste helft hadden de Gunners al op voorsprong moeten komen, maar een strafschop van Gilberto werd gestopt door Manchester-doelman Tomasz Kuszczak, die speelde in plaats van de licht geblesseerde Edwin van der Sar. 

Door dit resultaat blijft Portsmouth de verrassende koploper in de Premier League. Manchester United had met een driepunter de koppositie over kunnen nemen, maar blijft nu steken op de tweede plaats. Deze positie deelt het met Chelsea, dat eerder vandaag met 1-0 wist te winnen van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen