'Adriaanse kan naar Panathinaikos en China'

19 september 2006, 00:00

Co Adriaanse is in beeld om de nieuwe trainer te worden van de Griekse topclub Panathinaikos. Dat meldde Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, maandagavond in het televisieprogramma Voetbal Insite. Bij de ploeg uit Athene zou Adriaanse één van de kandidaten zijn om Hans Backe op te volgen, die vorige week ontslagen werd na een serie teleurstellende resultaten.

Momenteel zwaait Jasminko Velic de scepter bij Panathinaikos, maar hij wordt gezien als een soort tussenpaus. De Griekse ploeg is achter de schermen druk bezig om een nieuwe trainer binnen te halen en de 59-jarige Adriaanse zou daarbij één van de belangrijkste kandidaten zijn. De oefenmeester zit zonder werk sinds hij enige tijd geleden plotseling besloot op te stappen bij FC Porto. 

Niet alleen vanuit Athene, maar ook vanuit Peking wordt regelmatig contact gezocht met Adriaanse. De voormalig trainer van onder meer Willem II, Ajax en AZ is aldaar in beeld om eventueel de nieuwe bondscoach van China te worden. Het grootste stuikelblok in deze gesprekken zou momenteel nog de financiële kant van het verhaal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen