Cziommer: "Roda JC verrast mij niet"

Koen Freriks
23 september 2006, 14:38

Simon Cziommer speelt zondag met AZ tegen zijn oude werkgever, Roda JC. Deze wedstrijd draait om de koppositie van de eredivisie. De Duitse middenvelder is niet verrast over de uitstekende seizoenstart van de Limburgers.

Het afgelopen halfjaar speelde werd hij door Schalke 04 uitgeleend aan Roda JC, was één van de toonaangevende spelers en verdiende daarmee een contract bij AZ. "Het was een uiterst lastige beslissing. Ik ben altijd open en eerlijk geweest in de gesprekken en heb altijd gezegd: het gaat tussen Roda en een andere club. Uiteindelijk heb ik voor AZ gekozen, omdat het toch een stapje hogerop is", zegt hij in het Limburgs Dagblad.

Cziommer heeft een hoge pet op van het huidige Roda JC. "Roda richt zich op de eerste negen, maar waarom zou die ploeg niet hoger kunnen eindigen. Het is zo belangrijk het seizoen goed te openen. Die tien punten zijn binnen, die neemt niemand je meer af. Daardoor nemen het vertrouwen en de sfeer in het team toe. Als Roda er inderdaad in slaagt in de buurt van de vijfde plaats te blijven, is dat een fantastische prestatie. Ik wens ze veel succes, behalve zondag natuurlijk", aldus Cziommer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen