Kapsis niet bij nationale ploeg na veto Olympiakos

4 oktober 2006, 12:35

Michalis Kapsis maakt toch geen deel uit van de Griekse selectie voor het belangrijke EK-kwalificatieduel met Noorwegen, dat komende zaterdag gespeeld zal worden. De ervaren verdediger was door bondscoach Otto Rehhagel opgeroepen, maar zijn club Olympiakos Piraeus verbood hem om op deze uitnodiging in te gaan. 

Kapsis zat al in de auto naar het Griekse trainingskamp, toen de clubleiding van Olympiakos belde. Het gevolg: de verdediger, die sinds juni geen wedstrijd meer speelde door langdurig blessureleed, kon rechtsomkeer maken. De Griekse bond had de speler vervolgens op kunnen eisen, maar na een lang telefoongesprek met Olympiakos is besloten om dat niet te doen. Waarom Olympiakos de speler niet af wil staan, is voorlopig nog niet duidelijk.

"Olympiakos laat me niet gaan", moppert Kapsis op de Griekse radio. "Ik wil meneer Rehhagel in ieder geval bedanken voor het vertrouwen dat hij in me heeft", aldus de verdediger. De voetbalbond van Griekenland wil niet te veel woorden vuil maken aan de kwestie. "De zaak is, wat ons betreft, gesloten. Kapsis zal geen deel uit maken van de nationale selectie", aldus een woordvoerder. 

Kapsis maakte deel uit van het team dat in 2004 de Europese titel veroverde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen