Rijkaard kan zich vinden in zege Chelsea

Ger
19 oktober 2006, 10:27

De nederlaag van Barcelona bij Chelsea in de Champions League was volgens Frank Rijkaard onnodig. De Catalanen gingen woensdag op Stamford Bridge met 1-0 onderuit. "We speelden een goede eerste helft en ik dacht dat we met een beter resultaat naar huis zouden gaan", aldus de Nederlandse coach.

Voor Barça is de Londense formatie inmiddels een bekende opponent. De Spaanse kampioen trof Chelsea ook in de voorgaande twee edities van de Champions League. Vorig seizoen was Barça in de achtste finales een maatje te groot voor de Engelsen.

Rijkaard: "Vorig jaar was Chelsea gevaarlijker en lag het tempo hoger. Al is het nu nog steeds een geweldig team, dat lastig is te bespelen bij een achterstand. Didier Drogba maakte echter het verschil. Het was uiteindelijk een verdiende overwinning voor Chelsea."

Na drie wedstrijden heeft de ploeg van Rijkaard, evenals Werder Bremen, vier punten en is de volgende ronde nog geen zekerheid. De achterstand op koploper Chelsea omvat inmiddels vijf punten. "Als ik naar de stand kijk, is Chelsea nu de favoriet. We maken ons echter niet druk over de eerste of tweede plaats, maar alleen over het kwalificeren voor de tweede ronde. Ik heb vertrouwen dat het wel gaat lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen