Vitesse: Hersi en Knol ontbreken, Meulens in basis

8 november 2006, 14:25

Vitesse-trainer Aad de Mos ruimt voor het bekerduel met PSV, dat donderdag gespeeld zal worden, een basisplaats in voor Rihairo Meulens. De pas 18-jarige Apeldoorner krijgt de voorkeur boven Etiënne Esajas en Anders Due. "Rihairo oogt fris en maakte absoluut progressie. Wat voor type speler het is? Ik vind hem het voorbeeld van de moderne, atletische voetballer anno 2006", aldus De Mos.

Overigens kan De Mos tegen PSV niet beschikken over Youssouf Hersi en Ruud Knol. Hersi kampt met een enkelblessure, terwijl ook Knol niet fit genoeg is om mee te doen. Door de absentie van het duo beginnen Fred Benson en Purrel Fränkel in de basis. Gill Swerts, die tegen Feyenoord zijn rentree maakte na wekenlang blessureleed, begint op de bank. 

De Mos hoopt tegen PSV op een stunt. "PSV is momenteel de te kloppen ploeg natuurlijk. Vitesse heeft in principe niets te verliezen, maar een bekerwedstrijd is en blijft apart. Het zijn wedstrijden waarin ploegen boven zichzelf kunnen uitstijgen. Dat kan morgenavond wellicht het geval zijn. Bovendien: elke topploeg loopt wel eens tegen een zeperd op", aldus de trainer op de website van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen