Steadman: "Owen keert terug op topniveau"

16 november 2006, 11:14

Michael Owen kan weer terugkeren naar de top van het internationale voetbal. Tenminste, dat beweert Dr. Richard Steadman, de Amerikaanse kniespecialist die Owen enkele weken geleden opereerde aan zijn knie.

Owen liep tijdens het WK de zoveelste zware blessure uit zijn loopbaan op, waarna veel mensen zich afvroegen of de snelle aanvaller ooit nog wel terug zou kunnen keren op zijn oude niveau. Volgens Steadman, die eerder ook onder meer Ruud van Nistelrooy opereerde, is dat echter geen probleem. 

"Hij zal volledig herstellen van deze knie-operatie. Ik ben altijd heel eerlijk tegen mijn patiënten. Als Michael nooit meer zou kunnen voetballen, had ik hem dat gezegd. Dat is echter niet het geval, ik zie geen enkele reden waarom hij niet op hoog niveau kan blijven spelen", aldus de wereldberoemde chirurg.

Owen, die momenteel onder contract staat bij Newcastle United, liep zijn knieblessure op in het WK-duel met Zweden. De spits verdraaide in de openingsfase van de wedstrijd zijn knie, waarna zijn kruisband afscheurde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen