Mols stopt na dit seizoen

4 december 2006, 14:02

Wat al enkele maanden min of meer verwacht werd, is nu definitief: Michael Mols hangt na dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen. De 35-jarige aanvaller van ADO Den Haaag heeft in het Algemeen Dagblad laten weten dat hij, wat er ook gebeurt, na dit seizoen stopt met profvoetbal. 

Ook vorig seizoen leek Mols bezig te zijn met zijn laatste seizoen, maar deze zomer besloot hij om er toch nog één jaar aan vast te plakken. Na dit seizoen is het echter definitief afgelopen, bevestigde de Amsterdammer. 

"Na dit seizoen stop ik, dat is echt definitief. Vorig jaar heb ik me nog wel laten overhalen, maar ik ben nu een jaartje ouder en wijzer. Niemand of niets kan daar nog verandering in brengen. Nee, ik stop niet vanwege pijntjes, want ik heb mijn lichaam altijd goed verzorgd dus dat is niet de reden. Na zeventien jaar betaald voetbal vind ik het genoeg geweest", aldus Mols.

Mols, die over twee weken 36 wordt, speelde in Nederland bij Cambuur Leeuwarden, FC Twente, FC Utrecht en nu dus ADO Den Haag. Tussendoor verdedigde hij bovendien jarenlang de kleuren van Glasgow Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen