FC Groningen wacht op Meerdink

Ger
6 december 2006, 14:48

FC Groningen lijkt werk te willen maken van Martijn Meerdink. De club uit de Martinistad heeft volgens RTV Noord contact gelegd met Edwin Olde Riekerink, de zaakwaarnemer van de 30-jarige aanvallende middenvelder.

Meerdink kreeg vorige week van AZ-trainer Louis van Gaal te horen dat hij in de winterstop mag vertrekken uit Alkmaar. De éénvoudig Oranje-international komt door de vele concurrentie nauwelijks aan spelen toe in het DSB Stadion.

Bij Groningen moet Meerdink de positie invullen van de naar Feyenoord vertrokken Danny Buijs. De afgelopen wedstrijden stonden Koen van de Laak, Mark-Jan Fledderus en Goran Lovre afwisselend rechts op het middenveld. Groningen-trainer Ron Jans zet de betreffende spelers echter liever op andere posities.

Volgende week wordt bekend onder welke financiële voorwaarden Meerdink bij AZ mag vertrekken. Daarna beslist Groningen of de onderhandelingen worden geopend. Meerdink is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen in Alkmaar. Daarvoor speelde hij vier seizoenen voor De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen