Fangzhuo: "Nog niets gehoord van Manchester"

Koen Freriks
17 december 2006, 18:04

Sir Alex Ferguson (foto) liet deze week weten dat de momenteel aan FC Antwerp verhuurde Chinees Dong Fangzhuo een kans krijgt bij Manchester United. De speler zelf beweert echter nog niets gehoord te hebben van United.

Fangzhuo: "Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niets van weet. Ikzelf, noch mijn manager, zijn op de hoogte van een definitieve overgang naar Manchester. Eerlijk gezegd, ik wil gewoon bij Antwerp blijven en dit seizoen nog uitdoen. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en ik wil Antwerp dolgraag aan de titel in de Belgische tweede klasse helpen. Ik ben hier al te lang om dat niet te willen meemaken. Ik wil Antwerp helpen in de opmars naar eerste klasse", vertelt hij op de officiële website van de Belgische club. De Chinees houdt de deur naar Engeland wel open: "Maar als Manchester uiteindelijk anders beslist heb ik weinig keuze natuurlijk".

Ook Antwerp-trainer Warren Joyce en individueel begeleider Andy Welsh van de Engelsen bij Antwerp lieten weten dat er nog geen beslissing is genomen. Zoals elk jaar zal Manchester rond de winterstop gaan beslissen of de verhuurde spelers wel of niet een kans krijgen in de tweede competitiehelft bij de topclub uit de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen