Aerts kiest voor Willem II

30 januari 2007, 09:16   Bijgewerkt: 30 januari 2007, 10:12

Maikel Aerts zet zijn loopbaan voort bij Willem II. De club uit Tilburg huurt de 30-jarige sluitpost voor een half seizoen van Feyenoord. Dat maakte de Rotterdamse club bekend via haar officiële website. Bovendien meldde de club dat Christian Gyan ook de tweede helft van het seizoen uit zal komen voor Excelsior. De Ghanees speelde voor de winter ook al op huurbasis in Kralingen.

In Tilburg moet Aerts, die dit seizoen niet tot de Feyenoord-selectie behoorde, de concurrentie aangaan met Björn Sengier. Aerts was vorig seizoen nog tweede doelman bij Feyenoord. In de tweede helft van het seizoen moest het een aantal wedstrijden invallen voor de geblesseerde Patrick Lodewijks, maar deze invalbeurten verliepen desastreus. Na een handvol opeenvolgende blunders werd de sluitpost, op eigen verzoek, weer uit de ploeg gehaald.

Aerts is al de zoveelste speler die Feyenoord de rug toe keert. Eerder werd ook al bekend dat Lorenzo Davids verkocht was aan NEC en dat Jeffrey Altheer op huurbasis naar Excelsior vertrekt. In Kralingen stuit hij op Chris Gyan. De Ghanees was eerder deze maand op proef bij het Noorse Sandefjord, maar slaagde er hier niet in om een contract af te dwingen. Hij zal derhalve ook in de tweede helft van het seizoen op huurbasis de kleuren van Excelsior verdedigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen