Feher overweegt PSV in zomer te verlaten

16 april 2007, 12:12   Bijgewerkt: 15 april 2007, 18:44

Csaba Feher weet nog niet of hij ook volgend seizoen voor PSV zal spelen. De Hongaar heeft nog een contract tot medio 2008 in Eindhoven, maar zal na afloop van het seizoen rond de tafel gaan zitten met trainer Ronald Koeman. Hij heeft immers geen zin om nog een seizoen op de bank of de tribune te zitten, zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"Als ik blijf, moet ik een paar dingen goed bespreken met de trainer", zegt de inmiddels 31-jarige Hongaar, die afgelopen zaterdag tegen FC Twente genoegen moest nemen met een plaats op de tribune. Drie dagen eerder, tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool, stond hij nog in de basis. Als linksback, een positie waar hij in zijn gehele profloopbaan pas één keer eerder gespeeld had. "Het is natuurlijk lastig om, als ik mag spelen, dan ergens te staan waar ik zelden gespeeld heb. Kijk, aan de ene kant ben ik natuurlijk altijd heel blij als ik mag spelen. Maar aan de andere kant vind ik het jammer dat het dan als linksback is."

De kans is groot dat Feher in de resterende twee competitieduels, evenals tegen Twente, op de tribune plaats zal moeten nemen. Mocht dat zo zijn, dan zal Feher niet met zijn vuist op tafel slaan. "Eigenbelang gaat nooit boven het teambelang. PSV heeft iedere speler keihard nodig, de trainer bepaalt vervolgens wie er speelt. Als hij me op de bank of de tribune zet, accepteer ik dat. Niet met een prettig gevoel, maar ik zal altijd in dienst van het team denken."

Toch is het veelzeggend dat Feher nu weer op de tribune zit. De afgelopen weken kreeg hij, met name in de Champions League, immers een aantal kansen om trainer Koeman te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dat hij desondanks nog altijd geen vaste basisplaats heeft, geeft te denken. "Blijkbaar heb ik mijn kans niet gepakt", stelt de Hongaar tot zijn teleurstelling vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen