PSV heeft Makaay in het vizier

Koen Freriks
20 april 2007, 11:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-trainer Ronald Koeman heeft Bayern München-spits Roy Makaay op het oog als nieuwe aanvalsleider van zijn ploeg. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De voormalig speler van Vitesse lijkt volgend seizoen niet meer nodig bij de regerend landskampioen. Bayern wil de rangen, na het tot nu toe weinig succesvolle seizoen, ingrijpend versterken.

Volgens diverse bronnen zou de 32-jarige aanvaller daarom voor vier a vijf miljoen euro uit de Zuid-Duitse stad mogen vertrekken. De club van coach Ottmar Hitzfeld lijkt komende zomer de pijlen te richten op de Italiaan Luca Toni van Fiorentina. Ook de naam van Juventus-aanvaller Valeri Bojinov gonst in de wandelgangen van Bayern. Voor Makaay zou, na het aantrekken van een nieuwe spits, geen plaats meer zijn.

De voormalig international groeide in München uit tot een publiekslieveling. De aanvaller speelde eerder naast Vitesse en Bayern München ook voor Tenerife en Deportivo La Coruña. De goaltjesdief won in het seizoen 2002/2003 de befaamde Gouden Schoen. De teller van Makaay in de Bundesliga staat momenteel op veertien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen