Barcelona doet "interessant bod" op Chivu

Koen Freriks
27 juni 2007, 20:29   Bijgewerkt: 27 juni 2007, 21:00

FC Barcelona heeft haar wensenlijstje nog niet afgerond. Nadat eerder Thierry Henry en Yaya Touré al voor vele miljoenen werden vastgelegd, hebben de Catalanen volgens AS Roma ook veel geld over voor Christian Chivu. Sportief directeur van Roma -Daniele Pradé- wou het geboden bedrag niet noemen, maar betitelde het bod als "interessant". 

Barça gaat de strijd aan met Inter Milan, dat zegt al een mondeling akkoord met Chivu te hebben. Maar Roma staat niet positief tegenover een transfer van de Roemeense verdediger naar de titelconcurrent. Daarnaast zijn de Romeinen boos over de handelswijze van Inter, dat Chivu opzocht zonder het te vertellen aan zijn werkgever.

Daarom lijken de Spanjaarden nu de beste papieren te hebben om de verdediger binnen te halen. "Barcelona heeft een interessant bod gedaan", zo verhulde Pradé tegenover de Gazetta dello Sport. "Ik kan niet vertellen om wat voor bedrag het gaat, maar ik herhaal dat het interessant is." De druk ligt nu op Inter, dat met een goed bod moet komen, wil de club nog een kans maken op de voormalig Ajacied.

Pradé voegde er nog aan toe dat Barcelona al wel vast mag praten met Chivu. "Barcelona heeft toestemming om te onderhandelen met Chivu en zijn zaakwaarnemer, gezien de uitstekende verstandhouding tussen beide clubs", zo zei Pradé, wat er op lijkt te duiden dat een akkoord tussen beide clubs niet ver weg is. 

Volgens bronnen biedt Barcelona een slordige vijftien miljoen euro voor de stopper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen