Reker: "Stevens stond op onze lijst voor volgend jaar"

4 november 2007, 23:17   Bijgewerkt: 4 november 2007, 23:33

Huub Stevens is geen kandidaat om Ronald Koeman op te volgen als trainer van PSV. De huidige coach van Hamburger SV was een belangrijke kandidaat om in de zomer van 2008 hoofdcoach te worden in Eindhoven, maar volgens PSV-directeur Jan Reker is de komst van Stevens momenteel niet haalbaar. "Hij heeft nu een contract bij HSV, daar laten ze hem nooit gaan", zegt Reker in Studio Voetbal

Reker hield er sinds afgelopen zomer al mee dat Koeman na het huidige seizoen, als zijn contract af zou lopen, zou vertrekken bij PSV. "Daarom waren we al druk bezig om te kijken welke trainers voor volgend seizoen beschikbaar zouden zijn. Huub Stevens stond op onze shortlist om Koeman medio 2008 op te volgen, omdat zijn contract in Hamburg dan ook ten einde zou zijn", vertelt de directeur.

Koeman
Soler

Soler]}Door het plotselinge vertrek van Koeman is de komst van Stevens echter ver weg, omdat Reker het seizoen niet met een interim-trainer wil afmaken. En om Stevens los te weken bij Hamburger SV, zal PSV heel diep in de buidel moeten tasten. "Dan denk ik wel aan het drie- of viervoudige van het bedrag dat we voor Koeman ontvangen hebben", aldus Reker, die toegaf dat zijn club een bedrag van 'om en nabij' de 2,5 miljoen van Valencia ontvangt voor Koeman.

Stevens gaat Koeman dus niet opvolgen, maar wie wel? Martin Jol is een kandidaat, geeft Reker toe. "We hebben met hem gesproken, dat klopt. Maar verder kan ik hier niets over zeggen. Wel wil ik zeggen dat de berichten dat we met Dick Advocaat gesproken hebben, absoluut niet waar zijn. Totale onzin. Geen idee hoe het komt dat De Telegraaf dit de wereld in geholpen heeft."

Reker benadrukte wel dat Jol niet de enige kandidaat is om Koeman op te volgen. "We volgen meerdere sporen. Dit doen we, omdat we na de wedstrijd tegen AZ sowieso een nieuwe trainer willen hebben", aldus de directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen