Koeman kijkt uit naar kraker tegen AZ

24 december 2005, 15:00

Na de nederlagen tegen ADO Den Haag en Roda JC (beker) is het duel met AZ, komende maandag, voor Feyenoord van groot belang. Bij een nederlaag raakt de ploeg van trainer Erwin Koeman verder achterop in de titelstrijd, terwijl het bij winst op gelijke hoogte komt met de Alkmaarse ploeg.

Koeman laat op de website van Feyenoord in ieder geval weten dat hij uitkijkt naar de topwedstrijd op Tweede Kerstdag. "Het is een absolute topwedstrijd. We spelen tegen een beter ingespeelde ploeg, maar dat hoeft niets te zeggen. We hebben wel aangetoond dat we op het vlak van kwaliteit, teamgeest en karakter ons mannetje staan in de topwedstrijden. Ik verwacht dan ook een heftige wedstrijd."

Tegenover zeges op Ajax en PSV stonden dit seizoen uitglijders tegen ADO (2-1), RBC (2-2), Utrecht (3-1) en RKC Waalwijk (2-1). Deze wisselvalligheid wil Koeman langzaam maar zeker uit de ploeg krijgen. "Ik heb het zelf ook meegemaakt. De ene week speelde ik dan geweldig tegen een topclub en de week erna was het niks. Daar moet een voetballer mee leren omgaan. Het is voor mij van belang om te zien of een speler zich daarin verbetert. De één doet dat wel. Op de mindere plekken hoop ik betere spelers neer te kunnen zetten om uiteindelijk een constante ploeg te krijgen. AZ is wat dat betreft verder, dat is ook een meer ingespeelde ploeg die al jaren samen is", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen