De Mos gunt Takak kans in basisformatie

7 december 2007, 14:51

Jasar Takak begint zaterdag, voor het eerst dit seizoen, in de basis bij Vitesse. De middenvelder krijgt de voorkeur boven Abubakari Yakubu, zo heeft coach Aad de Mos vrijdag laten weten. Takak maakte twee weken geleden, in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Ajax, zijn debuut in de Arnhemse hoofdmacht.

De Mos doet zaterdag, als FC Twente op bezoek komt, geen beroep op Theo Janssen. "We hebben serieus nagedacht om Theo te laten spelen. We zitten echter pas in de veertiende speelronde en met het drukke programma voor de boeg leek het ons nog niet verstandig hem nu al te laten spelen", zegt hij op de website van Vitesse.

Ondanks de goede vorm waarin Twente steeks, ziet De Mos mogelijkheden voor zijn elftal. "FC Twente heeft voetballend vermogen in elke linie, maar tegen AZ waren er ook zwakheden te zien. Daar hebben we ons afgelopen week op gericht en met een flinke dosis teamspirit en de tegenstander weinig ruimte geven gaan we een spannende wedstrijd tegemoet. Ook het benutten van de kansen moet een beetje mee zitten, dat zou ons ook een stap verder brengen naar een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen