Kahn verontschuldigt zich

Koen Freriks
16 december 2007, 09:26   Bijgewerkt: 16 december 2007, 09:48

De rust is voor even teruggekeerd bij Bayern München. De Zuid-Duitse club was afgelopen week weer eens in rep en roer, nadat aanvoeder Oliver Kahn enkele medenspelers openlijk bekritiseerde en bij een etentje te vroeg weg ging. Trainer Ottmar Hitzfeld schorste en bekeurde zijn keeper, wat voor Kahn wel degelijk een leermoment is.

De 37-jarige goalie bekritiseerde afgelopen week op indirecte, maar overduidelijke wijze zijn teamgenoten Franck Ribery en Luca Toni. "Sommigen moeten begrijpen dat twee of drie goede wedstrijden niet voldoende zijn. Bayern is niet als Marseille (oude club Ribery, red.) of Fiorentina (oude club Toni, red.), maar als Milan, Real Madrid, Barcelona of Manchester United", stelde Kahn tegenover Kicker. "Het is niet voldoende om goed te beginnen, je moet gedurende het hele seizoen een constant rendement leveren.

Kahn ziet het hele voorval als een nuttig leermoment. "Ik leer van zulke dingen. Ik speel mijn laatste seizoen, zit al veertien jaar bij Bayern, maar zelfs ik ben nog nooit geschorst geweest door de club", aldus de international, die wel een punt heeft dat de zaak vooral zo is opgeblazen door de teleurstellende prestaties van Bayern. "Dit hele gedoe laat toch zien onder welke druk Bayern dit seizoen staat."

Waar Kahn in het veld overal bij wil zijn, was dat buiten het veld even niet het geval. De aanvoerder verliet vroegtijdig het teamuitje, wat hem wel even dwars zit. "Ik ben daar te vroeg weg gegaan, dat was mijn fout."

Bron: Bild

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen