Brandts: "Iedereen maakt zich druk behalve ik"

20 december 2007, 10:51

Ernie Brandts is er van overtuigd dat de clubleiding van NAC Breda met hem verder wil. De Bredase clubleiding heeft de coach nog even in de wachtkamer gezet, maar dat is voor Brandts geen enkel probleem. "We gaan in januari praten. Zo hebben we dat afgesproken", aldus de succesvolle oefenmeester in BN/ De Stem.

Media en supporters begrijpen niet dat NAC Breda de coach zo lang in onzekerheid houdt, maar Brandts zelf maakt zich nergens druk om. "Iedereen schijnt zich er druk over te maken. Ik niet. NAC zit in mijn hart. Ik wil graag door als trainer bij NAC en ik kan me niet voorstellen dat zij niet door willen gaan met mij. Als het anders is, ga ik ergens anders aan de slag", is de nuchtere reactie van de oud-international.

NAC-directeur Theo Mommers laat weten dat hij blij is met het werk van Brandts, maar waakt voor haastwerk. "Laat duidelijk zijn dat we blij zijn met de resultaten en de manier waarop het nu loopt. Dat is een groot compliment aan het adres van Ernie Brandts. Hij staat nu niet ter discussie. Maar bij een nieuw contract kijk je vooral naar de toekomst en daarover gaan we het volgende maand hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen