Deco hoopt op komst Mourinho

Koen Freriks
23 december 2007, 10:21   Bijgewerkt: 23 december 2007, 10:35

Deco ziet in José Mourinho de ideale trainer voor FC Barcelona. De Braziliaanse spelmaker pleitte zaterdag voor de komst van de Portugese trainer, die momenteel zonder baan zit. "Hij zou hier prima zijn klasse kunnen etaleren", zo zei Deco Mourinho als de ideale opvolger van Frank Rijkaard te zien.

De uitspraak komt op een ietwat ongelukkig moment. Zondagavond neemt Barcelona het in de topper op tegen Real Madrid. De Catalanen staan in de competitie momenteel vier punten achter op hun Madrileense aartsrivaal. In de Spaanse media wordt al gefluisterd dat Rijkaard dat treffen moet winnen om de situatie in Barcelona houdbaar te houden. Het weerhoudt Deco er echter niet van voor de komst van Mourinho te pleiten. "De fans van Barcelona willen prijzen zien. Enkele onderzoeken hier wijzen ook uit dat hij populair is bij de supporters", zo vertelde de Portugese international tegenover SIC.

Deco werkte in 2004 al onder Mourinho bij FC Porto. Het tweetal won daar onder meer de UEFA Cup en de Champions League. Dat succes leverde een goede band tussen de landgenoten op. "Het zou fantastisch zijn als hij hierheen komt. Mourinho is een goede vriend van me geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen