Quick Boys: uniek uitzicht op kwartfinale KNVB beker

16 januari 2008, 14:43   Bijgewerkt: 16 januari 2008, 15:29

De amateurs van Quick Boys kunnen vanavond geschiedenis schrijven. De ploeg uit Katwijk strijdt op het eigen Sportpark 'Nieuw Zuid', het terrein dat een aantal keer per jaar dient als trainingsveld voor het Nederlands elftal, met Jong Heerenveen om een plaats in de laatste acht van de KNVB beker. "Kansloos zijn we zeker niet", zegt John Blok, de trainer van de nummer twee van de Hoofdklasse A.

"Wij gaan uit van onze eigen kracht. Daar zijn we het beste in", blikt Blok op de website van de KNVB vooruit op het bekertreffen tegen de jonge Friezen, die in de tweede ronde van het toernooi aan uitschakeling ontsnapten toen bleek dat PSV een niet-speelgerechtigde speler opgesteld had. De Eindhovenaren hadden het duel met 0-3 gewonnen, maar een dag later werd dit omgezet in een 1-0 nederlaag.

Blok

Blok

Blok beseft dat zijn elftal, dat eerder Sneek, RKVV Roosendaal en Groene Ster uitschakelde, historie kan schrijven. "Het zou héél speciaal zijn als wij als amateurs de laatste acht bereiken. Als wij een goede dag hebben, zijn we tot veel in staat. Jong Heerenveen beschouw ik als licht favoriet, omdat zij toch iets meer kwaliteit in huis hebben. Maar kansloos? Nee, dat zijn we absoluut niet", aldus de coach, die overigens benadrukt dat dit voor hem niet de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen is. "In principe is het vizier gericht op de hervatting van de competitie. We willen graag kampioen worden, dat moeten we niet uit het oog verliezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen