De Roover en Cahais inzetbaar tegen Feyenoord

25 januari 2008, 14:16

Sepp de Roover en Matias Cahais kunnen komende zondag, in de uitwedstrijd tegen Feyenoord, hun debuut maken voor FC Groningen. Beide spelers werden deze week aangetrokken door de club uit de Martinistad en zijn speelgerechtigd. "Het vergroot onze mogelijkheden in de achterhoede", aldus coach Jans.

Jans zag Feyenoord donderdag met 1-3 winnen van FC Twente, de ploeg die vorig weekend nog met 3-1 te sterk geweest was voor zijn elftal. De coach was onder de indruk van het spel van Feyenoord na rust, maar concludeerde ook dat de Rotterdammers voor de pauze niet bepaald indrukwekkend voetbalden. "Eigenlijk hoop ik dat we het Feyenoord treffen van de eerste helft. Zij hebben zich na de pauze goed hersteld en dat was wel belangrijk voor hen gezien de situatie waarin ze zaten na twee nederlagen tegen PSV en Excelsior", zegt hij op de website van zijn club.

Eerder dit seizoen verloor FC Groningen in De Kuip een bekerwedstrijd met 3-0 van de Rotterdamse club. Roy Makaay maakte toen alledrie de doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen