Evanilson tekent voor half seizoen bij Köln

17 januari 2006, 13:52

Evanilson keert definitief terug in de Bundesliga. De Braziliaanse verdediger trainde deze week al mee met 1.FC Köln en heeft een dusdanig goede indruk achter gelaten dat de promovendus hem een contract aangeboden heeft. De ploeg uit de Domstad heeft Evanilson voor een half jaar vastgelegd, met de optie om deze verbintenis te verlengen.

Evanilson was vorige week al naar het Portugese Portimão afgereisd, waar Köln haar trainingskamp belegd heeft. De nieuwe hoofdtrainer Hanspeter Latour wilde eerst kijken hoe de Braziliaan zich op de trainingen zou manifesteren, voordat er contracten getekend zouden worden. De 30-jarige verdediger, die afkomstig is van Atletico Mineiro en jarenlang uitkwam voor Borussia Dortmund, heeft Latour in Portugal echter weten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Met Evanilson heeft Köln al haar derde aanwinst binnen. Eerder legde de ploeg al Albert Streller en Boris Zivkovic op huurbasis vast. Met deze drie nieuwe spelers hoopt de ploeg zich in de tweede helft van het seizoen te kunnen handhaven in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen