Van Dijk reageert op Slot-geruchten: ‘Eén van de betere Nederlandse coaches op dit moment’

25 april 2024, 08:12
Foto: © Viaplay

Virgil van Dijk denkt dat Arne Slot als coach prima zou passen bij Liverpool. Dat heeft de aanvoerder van the Reds aangegeven in gesprek met Viaplay na afloop van de verloren Merseyside Derby tegen Everton (2-0).

“Ik vind het lastig om dat nu te beantwoorden natuurlijk”, geeft Van Dijk aan wanneer hem wordt gevraagd wat hij ervan vindt als Slot naar Liverpool zou komen. “Maar ik denk dat Arne Slot misschien wel één van de betere Nederlandse coaches is op dit moment.”

Artikel gaat verder onder video

De aanvoerder van Liverpool denkt dat Slot met zijn speelwijze prima bij zijn club zal passen. “Ik denk dat de manier van spelen en de filosofie die hij heeft, dat hij wel een Liverpool-coach kan zijn. Alleen wat ik natuurlijk ook lees en hoor, is dat het nog lang niet rond is. We zullen het wel zien. Volgend jaar zullen we daarop focussen”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen