Boskamp weet meer over opvolging Slot bij Feyenoord en noemt naam van buitenlandse kandidaat

29 april 2024, 15:20   Bijgewerkt: 29 april 2024, 18:56
Foto: © Vandaag Inside

Jan Boskamp stelt dat Feyenoord een Nederlandse trainer wil aanstellen als opvolger van Arne Slot, maar weet wel één naam van een buitenlandse coach die rondgaat in Rotterdam-Zuid. De naam van Brian Priske, de coach van Sparta Praag, valt volgens de analist in Rotterdam.

In gesprek met Het Belang van Limburg is Boskamp ingegaan op het vertrek van Slot bij Feyenoord en de persoon die de oefenmeester uit Bergentheim moet opvolgen. De verslaggever noemt Hein Vanhaezebrouck en Mark van Bommel als mogelijke opties, maar dat zijn niet de namen waarvan Boskamp denkt dat ze veel kans maken:  "Hein alleszins niet. Ze willen een Hollander", geeft Boskamp aan. "Van Bommel zou kunnen, maar die ligt volgens mij nog onder contract bij Antwerp."

Artikel gaat verder onder video

Ondanks dat Feyenoord volgens Boskamp een Nederlandse trainer aan wil stellen als opvolger van Slot, valt de naam van een Deense trainer wél in Rotterdam: "De enige buitenlandse naam die circuleert is Priske, die met Sparta Praag op weg is naar zijn tweede titel op rij in Tsjechië", weet Boskamp.

Als de 75-jarige oud-voetballer terugkijkt op de periode van Slot bij Feyenoord, kan hij alleen maar lovend zijn over de coach: "Hij heeft ons drie heerlijke jaren geschonken. Mijn supportershart vindt het waardeloos, maar anderzijds gun ik het Arne", besluit de analist van Veronica Offside.

🔗 Elfrink benadrukt uitstekend nieuws voor Feyenoord: ‘Pakken zelfs nog iets meer dan PSV’

Feyenoord moest in de strijd om de landstitel weliswaar al voortijdig z’n meerdere erkennen in PSV, maar dat betekent niet dat de Rotterdammers helemaal niets overhouden aan dit Eredivisieseizoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen