Bizarre video gaat viraal: eigenaar Engelse voetbalclub geeft supporter van zijn club een duw

27 april 2024, 22:07   Bijgewerkt: 27 april 2024, 22:12
Foto: © Imago

Een Sheffield Wednesday-supporter heeft na de wedstrijd tegen West Bromwich Albion, die overigens met 3-0 gewonnen werd, zijn haat duidelijk gemaakt naar de eigenaar van de club. De eigenaar van de club in Yorkshire, Dejphon Chansiri, stond daar gek genoeg naast. De supporter werd vervolgens door beveiliging weggehaald.

Het was een bijzonder moment op Hillsborough. De supporter begon zichzelf te filmen, en zong het liedje: ‘Get out of our club, get out of our club. Dejphon Chansiri, get out of our club’. Chansiri kon de actie van de supporter absoluut niet waarderen en gaf het jonge ventje een duw. Vervolgens nam de security het allemaal over en de supporter werd weggehaald.

Artikel gaat verder onder video

Chansiri is absoluut niet geliefd bij de Sheffield Wednesday-supporters, dat is wel duidelijk. Eind oktober vorig jaar riep de eigenaar nog op aan de supporters om de club financieel te hulp te schieten. Hij vroeg aan fans om geld te investeren om op deze manier een transferban te ontlopen. De club kreeg daarvoor namelijk een straf vanwege het financiële wanbeleid onder Chansiri. De eigenaar was boos op de fans die niet blij waren met het beleid van hem, dus hij sprak ze stevig toe: ‘Vanaf nu zal ik geen cent meer in deze club steken’, aldus Chansiri.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jasper Cillessen heeft niets in de gaten en viert in zijn eentje feest in De Kuip

Jasper Cillessen had als allerlaatste speler op het veld bij de bekerfinale tussen Feyenoord en zijn club NEC, in de gaten dat de 0-1 van Tjaronn Chery werd afgekeurd wegens buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen