Jeffry Fortes kan wel genieten van vuurwerk in het uitvak bij ADO - De Graafschap: 'Kun je niet ontkennen'

18 mei 2024, 22:34
Foto: © Imago

Jeffry Fortes heeft het na de verloren play-offwedstrijd bij ADO Den Haag opgenomen voor De Graafschap-supporters die meereisden vanuit Doetinchem naar de Zuid-Hollandse stad. Vlak nadat het fluitsignaal klonk voor de tweede helft staken de supporters in het uitvak flink wat vuurwerk af. Fortes kon dat stiekem wel waarderen.

“Ik ben het van ze gewend. Weet je, ik zeg het altijd, we hebben fantastische supporters, echt geweldig, maar je moet ze niet vragen om te luisteren”, opende Fortes lachend bij ESPN. “Ik waardeer wat ze allemaal voor ons doen. Tuurlijk, vuurwerk mag niet en alles, maar je kunt niet ontkennen dat het niet mooi is”, aldus de genietende rechtsback.

Artikel gaat verder onder video

“Alles is tegen de regels, ze blijven het doen, dus het is een eindeloos gesprek, maar ik waardeer ze gewoon wat ze allemaal voor ons doen, en dat ze achter ons blijven staan”, besloot Fortes. Ondanks dat De Graafschap knap terugkwam van een 2-0 achterstand, was de 2-2 die uiteindelijk op het scorebord stond toch niet genoeg, en spelen de Superboeren nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen