Tjaronn Chery (35) maakt 'één van de moeilijkste' beslissingen uit zijn voetbalcarrière

7 mei 2024, 14:14
Foto: © Imago

Tjaronn Chery heeft naar eigen zeggen een van de moeilijkste beslissingen uit zijn voetbalcarrière gemaakt. De middenvelder speelt momenteel in Nederland bij NEC, maar dat is slechts op huurbasis. Chery keert niet meer terug bij Maccabi Haifa, de club waar hij onder contract staat. Zowel de voetballer als de club heeft inmiddels het nieuws bevestigd.

Op Instagram heeft Chery laten weten dat het een moeilijke beslissing was. “Het verlaten van deze geweldige club na vijf ongelooflijke jaren is een van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb genomen”, opent de 35-jarige voetballer op het bericht. “Als aanvoerder heb ik mijn hart en ziel in elke wedstrijd gestoken en elk moment met deze ongelooflijke club gekoesterd.”

Artikel gaat verder onder video

“Aan mijn teamgenoten, coaches en fans, bedankt dat jullie deze reis onvergetelijk hebben gemaakt. De herinneringen die we samen hebben gemaakt zullen me altijd bijblijven. Ook al ga ik verder, een stukje van mijn hart zal altijd hier blijven. De liefde voor dit team zal nooit vervagen. Voor altijd dankbaar”, besluit de 35-jarige voetballer van NEC.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Chris Woerts komt met fraai gebaar richting Vitesse en maakt donatiebedrag bekend

Sportmarketeer Chris Woerts heeft Vitesse een financieel steuntje in de rug gegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen