Van der Gijp ziet zeer pijnlijke beelden en verwacht somber gevolg: ‘Hij heeft er geen reet van gebakken’

16 mei 2024, 23:05   Bijgewerkt: 16 mei 2024, 23:13
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp durft met zekerheid te zeggen dat Erik ten Hag volgend seizoen niet meer aan het roer staat bij Manchester United. De positie van de bekritiseerde trainer is al maandenlang onderwerp van gesprek en ook bij Vandaag Inside ging het donderdagavond over de voormalig Ajax-oefenmeester.

“Ik had wel mijn bedenkingen over die toespraak op het veld. Hij trapt alleen maar open deuren in”, begint Van der Gijp, die vervolgens de woorden van Ten Hag te zien krijgt. De Nederlander grijpt, na de wedstrijd tegen Newcastle United, het moment om de fans van Manchester United te bedanken. Hoewel The Red Devils een dramatisch jaar kenden, belooft Ten Hag dat zijn ploeg er alles aan gaat doen om de FA Cup te winnen.

Artikel gaat verder onder video

“Die man gaat een beetje dood daar. Best pijnlijk of niet?”, constateert Wilfred Genee. “Dit zijn een beetje wanhoopspeeches”, reageert Johan Derksen. “Dit zijn z’n laatste stuiptrekkinkjes”, vult Van der Gijp aan. “Tuurlijk. Hij heeft er geen reet van gebakken natuurlijk”, gaat de oud-voetballer verder.

Ten Hag werd al meermaals gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar dat lijkt er in ieder geval niet in te zitten. Onlangs werd bekend dat de Amsterdammers dicht bij de komst van Francesco Farioli zijn.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

The all blacks
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zo slecht was het nou ook weer niet. Veel blessures. Martinez bijna hele seizoen niet.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ze die laatste wedstrijd tegen Brighton niet weten te winnen dan is het met een achtste plaats en 57 punten een negatief clubrecord. Was het dan slecht? Jazeker, was het slecht

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen