‘Frimpong wil vertrekken bij Bayer Leverkusen, transfer moet voor aanvang EK rond zijn’

16 mei 2024, 11:11
Foto: © Imago

Jeremie Frimpong stuurt aan op een vertrek bij Bayer Leverkusen, zo meldt BILD. De rechterflankspeler heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract staan, maar deze zou alleen voor de start van het Europees Kampioenschap geldig zijn.

Volgens de krant is Frimpong voor aanvang van het EK voor een bedrag van veertig miljoen euro op te pikken bij de Duitse landskampioen. Over interesse heeft de Nederlander niets te klagen. Zo zou Real Madrid hem nadrukkelijk volgen en zijn er met Manchester City, Arsenal en Manchester United ook enkele Engelse topclubs die interesse hebben.

Artikel gaat verder onder video

Ook Bayern München zou Frimpong graag aan de selectie toevoegen. Het probleem voor Der Rekordmeister is dat ze nog niet weten wie volgend seizoen voor de groep staat en of de rechterflankspeler ook past in het systeem dat dan gaat worden gespeeld. Een eventuele transfer naar München staat momenteel dan ook gepauzeerd.

Frimpong kende een uitstekend seizoen voor Leverkusen. De Nederlander werd voor het eerst in de clubgeschiedenis kampioen met Die Werkself en had daar een belangrijk aandeel in. In 44 duels in alle competities speelde hij vooral als rechtermiddenvelder, maar stond hij ook af en toe als rechtsbuiten of rechtsback geposteerd. In totaal kwam hij tot veertien treffers en twaalf assists, waarmee dit zijn beste seizoen tot dusver is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Koeman ziet volgende optie voor linksbackpositie wegvallen

Een potentiële Oranje-international is meerdere maanden niet inzetbaar.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus hij heeft al ergens zijn jawoord gegeven, maar mooi dat het lang geheim is gehouden , maar b.v MC , MU , ARS , denk ik dat hij net tekort komt voor deze teams.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen