'Inter bereid om Dumfries op te offeren, verdediger mag uitkijken naar nieuwe club'

9 mei 2024, 14:40
Foto: © Imago

Internazionale is komende zomer bereid om Denzel Dumfries te verkopen, zo meldt Tuttosport. De Italiaanse landskampioen hoopt het grootste deel van de selectie intact te houden, maar wil de Nederlander ‘opofferen’ om ruimte te maken voor versterkingen.

Inter hoopt zich komende zomer te versterken met een doelman, een spits en een verdediger. Toch hebben de Milanezen momenteel niet de mogelijkheden om spelers voor die posities aan te trekken, dus zal er verkocht moeten worden. Trainer Simone Inzaghi heeft de clubleiding al verzocht niemand van de eerste zestien, zeventien spelers van de selectie te verkopen. De directie van i Nerazzurri ziet wel heil in dat plan, maar heeft toch besloten dat Dumfries bij een goed bod mag vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

De Nederlander heeft in Milaan nog een contract tot de zomer van 2025, maar op dit moment zijn er nog wel gesprekken gaande over een verlenging van die verbintenis. Die onderhandelingen verlopen niet heel soepel, waardoor de kampioen van Italië zich genoodzaakt zal voelen tot verkoop over te gaan als de partijen niet tot een akkoord komen.

Mocht Dumfries daadwerkelijk vertrekken bij Inter, zullen de Italianen een bedrag van 25 tot dertig miljoen euro verlangen. De verdediger zou al in de belangstelling staan van meerdere middenmoters uit de Premier League, maar zou zelf graag de overstap maken naar Manchester United.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Koeman ziet volgende optie voor linksbackpositie wegvallen

Een potentiële Oranje-international is meerdere maanden niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen