Last-minute forse wijziging in opstelling van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles

25 april 2024, 20:50
Foto: © ESPN

Een tegenvaller voor Feyenoord voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Kort voor de aftrap is Santiago Giménez geblesseerd uitgevallen, waardoor Ayase Ueda een basisplaats krijgt.

Giménez maakte deel uit van de opstelling die door Feyenoord werd gecommuniceerd, maar kan dus niet spelen. Analist Gertjan Verbeek van ESPN reageert: "Je kunt niet zeggen dat Giménez de laatste maanden goed in vorm is. In de bekerfinale werkte hij wel hard en gaf hij een assist, maar het blijft ongelukkig. Ueda is wel een ander type spits. Het is voor hem mooi dat hij weer een keer kan beginnen."

Artikel gaat verder onder video

Ten opzichte van de bekerfinale tegen N.E.C. (1-0) kan Slot ook niet beschikken over matchwinner Igor Paixão. Hij wordt in Deventer vervangen door de Kroaat Luka Ivanusec. Doelman Timon Wellenreuther is daarentegen wél gewoon beschikbaar, maar keert terug naar de reservebank omdat eerste keeper Justin Bijlow volledig hersteld is van zijn blessure en zijn plaats onder de lat weer terugkrijgt. Antoni Milambo start op het middenveld omdat Calvin Stengs lichtgeblesseerd is, Trauner krijgt op zijn beurt zijn plaats in het centrum van de defensie terug. Lutsharel Geertruida start daarom als rechtsback, waardoor Bart Nieuwkoop weer naar de bank verhuist.

De aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead en PSV is om 21.00 uur.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Beelen, Trauner, Hancko; Zerrouki, Milambo, Timber; Minteh, Ueda, Ivanusec.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn de makers van dit stuk nu zo dom of doen ze maar zo en kijken hun geschreven tekst niet na. ten eerste PSV speelde in Heerenveen. ten 2e PSV is kampioen of Zien jullie en de KNVB Feyenoord, waar ik supporter van ben, 30 doelpunten verschil goed maken in 3 wedstrijden?????

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen