‘Zo goed als zeker: grootheid vertrekt na dit seizoen bij Real Madrid’

14 mei 2024, 18:06   Bijgewerkt: 14 mei 2024, 18:17
Foto: © Imago

Luka Modric gaat hoogstwaarschijnlijk vertrekken bij Real Madrid na dit seizoen, weet het Spaanse Relevo. De Kroaat zou salaris willen inleveren om te blijven, maar toch ziet Real het niet zitten om met Modric door te gaan.

Volgens het Spaanse medium zijn dit de laatste weken van Modric in Madrid, behalve als er een radicale verandering plaats zal vinden. De Koninklijke zou het aflopende contract van de 38-jarige middenvelder niet willen verlengen, ondanks de welwillendheid van Modric zelf.

Artikel gaat verder onder video

De wereldvoetballer van het jaar 2018 zou meermaals hebben aangeboden om salaris in te leveren, maar dit lijkt voor Real Madrid niet voldoende zijn. Volgens Relevo zou de Spaanse landskampioen meer kansen willen geven aan de nieuwe generatie, waar onder andere Arda Güler deel van uitmaakt. Bovendien wil de club wat ruimte maken voor nieuwe spelers aankomende zomer, waar mogelijk Kylian Mbappé bij hoort. Het is te verwachten dat de Fransman een royaal salaris gaat opstrijken.

De vaak betoverend spelende middenvelder zal in elk geval een mooie erelijst achterlaten bij een vertrek. Modric heeft meer dan twaalf jaar en zo’n 530 wedstrijden voor Real gespeeld, waarin hij vijf keer de Champions League won, vier keer Spaans kampioen werd en eenmalig wereldvoetballer van het jaar werd. Real komt dit seizoen nog vier keer in actie: de Spaanse grootmacht speelt nog drie LaLiga-wedstrijden en de Champions League-finale (1 juni). Zaterdag 25 mei zou dan ook het laatste duel van Modric in het Santiago Bernabéu kunnen zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSG komt na heenduel met Dortmund met verschrikkelijk nieuws: einde seizoen en géén EK

Paris Saint-Germain meldt na de eerste halve finale tegen Borussia Dortmund in de Champions League heel slecht nieuws.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen