Sneijder stelt zich beschikbaar om Ajax te helpen: ‘Het kriebelt, want het gaat je aan je hart’

30 april 2024, 20:27
Foto: © RTL

Wesley Sneijder zou Ajax graag helpen om er weer bovenop te komen. De oud-middenvelder heeft zichzelf in het verleden wel in Amsterdam aangeboden, maar daar is vooralsnog niets van gekomen.

“Het kriebelt zeker, want het gaat je aan je hart”, geeft Sneijder aan wanneer hem tijdens de voorbeschouwing van het Champions League-duel tussen Bayern München en Real Madrid op RTL wordt gevraagd of hij Ajax zou willen helpen. “In een slechte periode vind je dat niet leuk als Ajacied, dus dan wil je graag helpen.”

Artikel gaat verder onder video

De recordinternational van Oranje geeft aan dat hij Ajax in het verleden al heeft laten weten dat hij daar beschikbaar voor is. “Maar des te langer het duurt, des te verder het wegebt. Ik ben daar op dit moment dus niet echt mee bezig, het speelt totaal niet.”

Toch ziet Sneijder het nog altijd zitten om in de toekomst bij Ajax aan de slag te gaan. “Ik zou het zeker wel ambiëren”, geeft hij aan. “Júíst met wat krachten die je kunt bundelen om een club weer gezond te maken", refereert hij aan de uitspraken die Rafael van der Vaart maandag deed bij Rondo op Ziggo Sport. "Nu is dat bij Ajax denk ik wel wat makkelijker dan bijvoorbeeld bij Vitesse", besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Henk Spaan weet meer over Louis van Gaal en Ajax en doet opvallende onthulling

Henk Spaan komt met nieuws over Louis van Gaal en Ajax. "Hij maakt zich zorgen, hij houdt zich er wel mee bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alstublieft, wégblijven Sneijder, alstublieft!!

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lijkt mij wél een stevige sterkhouder voor Ajax !!!

Storm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sneijder wil graag gevraagd worden. Dat streelt het ego. Dan heb je het gevoel dat de club je nodig heeft. Heel leuk, maar ik denk dat hij eigenlijk niet heel erg geschikt is om wat bij Ajax te doen. Dat gezegd hebbend, hij heeft wel veel connecties en kan deuren openen. Dat dan weer wel.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Eens, vooral die connecties.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En nu stoppen met al dat gezeik , Ajax is bijna verplicht om zulke gasten binnen te halen , maar dan geen analistje meer op tv .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen