Aad de Mos ergert zich kapot aan Nederlandse analist: ‘Totaal onbegrijpelijk…’

29 april 2024, 17:29
Foto: © Elfrink & De Mos

Aad de Mos heeft geen boodschap aan de analyses die Marco van Basten dit seizoen deed over PSV. Van Basten was van mening dat Feyenoord in de opbouw beter was dan de Eindhovenaren, zo liet hij meerdere keren weten in het programma Rondo. De Mos begrijpt hier niks van, vertelt hij in Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad.

“Ik vond PSV niet alleen in punten de beste. Ik vond het bijvoorbeeld onbegrijpelijk dat Van Basten zei dat Feyenoord beter opbouwde… Dat is onbegrijpelijk”, zegt de oud-voetbaltrainer uit het niets. “Hij is juist altijd heel positief over PSV, toch?”, reageert Rik Elfrink met enige cynisme.

Artikel gaat verder onder video

“Dat weet ik niet, maar hij vond Feyenoord beter opbouwen en dat vond ik totáál niet. Misschien heeft het te maken met de programma’s, als wij zeggen dat PSV beter kan opbouwen, zeggen zij het tegenovergestelde”, komt De Mos met een theorie. “Die programma’s moeten ook gevuld worden”, antwoordt Elfrink.

De Mos en Elfrink denken dat PSV zich zondag officieel gaat kronen tot kampioen van de Eredivisie. De oud-voetbaltrainer verwacht wederom een galavoorstelling van de Eindhovenaren. “Schrijf maar op dat het weer een galavoorstelling wordt”, sluit De Mos de videoclip af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV hakt knoop door en wil aflopend contract tóch verlengen: 'Duidelijk dat Bosz hem heel erg waardeert'

PSV gaat een poging wagen het aflopende contract van een basisspeler te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ook De Mos is een zwetser op zijn tijd, maar hij heeft in deze gelijk, Van Basten zwamt de laatste tijd erg veel (ouderdom ?).

Rudolf21
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Vond jij de opbouw van Feyenoord tijdens de klassieker niet goed dan?

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Rudolf 21 Probeer je nou een beetje goedkoop te scoren. Ajax is dit seizoen natuurlijk geen maatstaf. Zo ontzettend zwak, zelf Excelsior was de betere.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wie is dan wel een maatstaf in de eredivisie ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Jôh Rudolf, dat was toch geen Klassieker, een ziek Ajax met geblesseerden in de Kuip. Dat Ajax verloor en verliest van elke ploeg of speelt met moeite gelijk, was een makkie voor Feyenoord. Een Klassieker van dit moment is Feyenoord/PSV. Overigens laat je merken dat je als supporter weinig successen van je club meegemaakt had de afgelopen jaren als je de "Klasieker" als hoogtepunt aanhaalt. Pas in het komende seizoen als de vernieuwde ploegen weer tegenover elkaar staan dan kan je het pas meten. Voor het overige respect voor Feyenoord, maar PSV vind ik leuker om naar te kijken en ze staan ook bovenaan en kwamen verder in de CL dan je club.

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

PSV natuurlijk. Simpel.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Och gut ons huichelaartje krotjealshersenpan Die stoer liep te doen na wat winstpartijen . Ohoh wat had je zin in 7 april toch !!! En toen het moment bijna daar was al begon zichzelf in te bouwen,omdat het toch niet zo goed ging met je club . Nu is het op eens ook geen klassieker meer . In de jaren dat feyenoord half dood op de grond lag was het ook een klassieker . Maar nu ineens niet meer . Jarenlang heb je hier ook psv lopen af te branden. Maar nu je club niet op kan tegen Feyenoord ,en je oh zo bang was dat ze kampioen zouden worden . Gun je ineens psv alles . Daarom ben jij hier ook krotje de huichelaar . Elke voetbal reactie is uit jouw mond ook lachwekkend . De man die de afgelopen 2 jaar steeds riep bij een nieuw gezicht bij ajax ,nu komt het goed 🤣🤣🤣. De meeste Feyenoorders vinden psv de terechte kampioen . V basten vindt dat ook . Maar daarom kan het wel zo zijn dat hij vindt dat sommige onderdelen van het spel een andere ploeg beter in is . Daar is niks mis mee ,dat is zijn mening . Verder kun je aan jou merken dat je niet vaak slechte tijden hebt mee gemaakt . En er niet mee om kunt gaan . Waar is je alter ego trouwens . Werdt het te druk in je hoofd 🤣🤣🤣🤣🤣

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Persoonlijkheidsstoornis wederom, knettergek.

Storm
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Psv is de (terechte) kampioen en dus ben je gewoon de beste ploeg. Kun je wel wat lullen over opbouwen maar dat doet totaal niet terzake. Buiten dat, was van Basten een prachtige voetballer maar als analist echt slecht.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Zo is het Storm en niet anders. Toegeven met frustratie valt voor sommigen heel erg zwaar en dan gaat objectiviteit verloren.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zijn ook terecht kampioen . Dat heeft v basten ook gezegd als je tenminste alles gehoord zou hebben. V basten analyseerd de ploeg en vergelijkt . Dat kun jij slecht vinden maar daarom zit hij bij rondo . Psv is het beste in totaal . V basten vindt een onderdeel niet . Goh dat is erg zeg

Folcwijn
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Van Basten is als Ajacied gewoon gefrustreerd dat PSV de afgelopen jaren Schouten, Veerman, Dest en Lang heeft aangetrokken die hij graag in Amsterdamse dienst had gezien. Gebeurde ook in de tijd dat Van Basten zelf bij Ajax speelde: eind jaren '80 kwamen Koeman, Vanenburg, Kieft, Lerby en Arnesen al dan niet rechtstreeks van Ajax naar PSV. Met als gevolg dat PSV in '88 de Europacup 1 won. Dat steekt dus nog steeds.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet bij de story gaan werken .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En jij in de kantine van je geestelijke gezondheidsinstelling gtsb.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen