‘Verrassing uit Amsterdam: routinier in gesprek met Ajax over nieuw contract en stelt pensioen uit’

25 april 2024, 10:01
Foto: © Imago

Remko Pasveer en Ajax zijn in gesprek over een nieuw contract, zo schrijft Voetbal International. De veertigjarige doelman beschikt in Amsterdam over een aflopende verbintenis, maar gaat mogelijk toch langer door.

Ajax versterkte zich in de zomer van 2021 transfervrij met Pasveer, die overkwam van Vitesse. De doelman begon dat seizoen nog als tweede keuze achter Maarten Stekelenburg, maar greep zijn kans toen zijn concurrent geblesseerd raakte aan zijn lies.

Artikel gaat verder onder video

In Amsterdam was Pasveer vervolgens eerste keus onder de lat, totdat Ajax na het WK in Qatar Gerónimo Rulli overnam van Villarreal. Voor de Argentijn werd een flinke transfersom betaald, dus belandde Pasveer weer op de bank. Dit seizoen kwam hij mede door blessures nog niet in actie voor Ajax. Pasveer stond tot op heden vijftig wedstrijden onder de lat voor de Amsterdammers, waarin hij 26 keer zijn doel schoon hield.

Eerder kwam naar buiten dat Pasveer na het huidige seizoen zou stoppen met voetballen. Nu is de doelman daarop teruggekomen, want hij voelt zich verantwoordelijk de club te helpen herstellen van de moeilijke periode. Naast Pasveer wil ook Ajax graag langer door met de sluitpost.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wild gerucht in Engeland: 'Kroes keert terug bij Ajax en stelt deze trainer aan'

In Engeland duikt een opvallend gerucht op over een mogelijke terugkeer van Alex Kroes bij Ajax. De kans daarop zou bijzonder groot zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Goede actie weer van ajax pasveer geen min gekeept 32 jaar 🤬

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Beter Pasveer dan Gorter. Kan misschien nog nodig zijn door blessures, schorsingen enz.

balletje rond
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Nu Klaassen,Blind,Litmanen, Arveladze, Tadic ,Milic,Pasveer,Siem de Jong,Sjaak Swart,Sonny Silooy, en Gerald Vaneburg en ten Hag als Trainer terughalen en je hebt een heel nieuw elftal niet meer zeuren en gewoon kampioen worden Wat een stelletje droeftoeters daar

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou het niet doen met zijn leeftijd !!!

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"hij voelt zich verantwoordelijk de club te helpen herstellen van de moeilijke periode". Hoezo, heeft ie nu een contract tot aan zijn pensioenleeftijd ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen