Nieuwe beelden: PSV-fans met elkaar op de vuist in het Philips Stadion

5 mei 2024, 20:22   Bijgewerkt: 5 mei 2024, 21:54
Foto: © Imago

Tijdens het kampioensfeest van PSV kregen supporters van de club het met elkaar aan de stok in het Philips Stadion. Dat blijkt uit beelden van het account Voetbal Ultras op X.

De harde kern van PSV zou verhaal zijn gaan halen bij andere supporters die zich negatief uitlieten over de fans die het veld betraden na het behaalde kampioenschap. De beelden van Voetbal Ultras zijn vervaagd, maar te zien is wel dat er klappen worden uitgedeeld op de tribune. Op andere beelden, geplaatst door het account Plakplaat63, zijn de vechtpartijen beter te zien.

Nadat de kampioensschaal al was rondgegaan binnen de selectie, en meerdere spelers plus trainer Peter Bosz al voor de camera hadden gestaan om een reactie te geven, kwam een groep fans het veld op. Niet alle fans volgden dat voorbeeld. De meeste supporters bleven gewoon op de tribune. Sommige van de fans op de tribune floten voor de actie van hun medesupporters, die uiteindelijk ook snel weer van het veld verdwenen. De harde kern lijkt dus achter de veldbestormers te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kkorat swatcat
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Is niet echt een verassing, de harde kern bij PSV heeft ongeveer het IQ van een pak yoghurt, blijkt ook wel weer bij de fakkel specialist die nu een paar vingers mist.

Sander17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerste deel van je post klopt en dat geld voor alle hooligans, laatste deel niet. Die man heeft niets met de harde kern te maken maar is niet helemaal 100% en dan moet je inderdaad niet kets zat vuurwerk van de grond rapen. Zwaar vuurwerk wat die tokkies sowieso al niet bij hadden moeten hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen