Zo reageert Ten Hag op de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Ajax

3 mei 2024, 22:23
Foto: © Imago

Erik ten Hag ziet een terugkeer bij Ajax ooit wel zitten, maar denkt dat hij volgend seizoen nog trainer is bij Manchester United. De coach is de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met de Amsterdammers, ook aangezien zijn positie in Engeland allesbehalve zeker is.

Bij Viaplay werd Erik ten Hag gevraagd over zijn functie bij Manchester en de geruchten over een mogelijk terugkeer naar Ajax. De Nederlandse coach wil echter niet weglopen van zijn moeizaam presterende club. “Feit is gewoon dat ik hier nog een jaar een doorlopend contract heb. Ik heb bewust getekend en ben geen persoon die wegloopt. Ik ga er dus vanuit dat ik volgend jaar bij Manchester United ben.”

Artikel gaat verder onder video

Er is volgens de coach geen contact geweest met de club waarmee hij in het seizoen 2018/2019 de halve finale van de Champions League haalde. Ten Hag denkt dat een terugkeer bij Ajax ooit wel bij de mogelijkheden behoort. “Waarom niet? Ik heb een hele goede periode bij Ajax gehad. Ik heb er op een prettige manier kunnen werken. Het is een fascinerende club, waar heel veel mogelijkheden liggen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjaak Swart oppert uit het niets opvallende en weinig genoemde hoofdtrainer voor Ajax

Sjaak Swart werpt een nieuwe naam op als trainer van Ajax. "Dat vind ik een goede trainer, hij is zeker een kandidaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen