PSV komt heel snel met een reactie op opmerkelijke post Lang

7 mei 2024, 22:00
Foto: © Imago

Een reactie van PSV op het opmerkelijke Instagrambericht van Noa Lang heeft niet lang op zich laten wachten. De aanvaller worstelt al sinds augustus met hamstringklachten en beweert dat er verkeerde diagnoses zijn gesteld en fouten zijn gemaakt, maar volgens de club gebruikt hij niet helemaal de 'juiste' omschrijving.

PSV telde afgelopen zomer 12,5 miljoen euro neer voor Lang, die een vliegende start kende maar vanwege blessureleed slechts een klein aandeel in het Eindhovense succes heeft gehad. Dat zit de voetballer dwars en hij zag zich daarom genoodzaakt om via Instagram zijn verhaal te doen. Volgens Lang zelf zijn er dus verkeerde diagnoses gesteld, waardoor hij telkens als hij weer minuten begon te maken, last kreeg van zijn hamstring.

Artikel gaat verder onder video

Voetbal International heeft bij PSV om een reactie gevraagd. Drie verkeerde diagnoses is niet de juiste omschrijving, maar het klopt dat de keuzes van onze staf met betrekking tot Noa en zijn blessure niet altijd goed hebben uitgepakt. We hebben hier verantwoordelijkheid voor genomen en daarna ook de hulp van een professor ingeschakeld, zo klinkt het. PSV kroonde zich zondag tot landskampioen. De club speelt nog twee competitieduels, maar Lang lijkt zich al te richten op het nieuwe seizoen. Maandag tijdens de huldiging deelde hij alvast een waarschuwing uit aan Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Een waarschuwing aan Feyenoord?? , Laat hij nou maar zorgen dat hij fit is

Dropkick
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ach , je weet toch wie het zegt , La Gaan 😁

0laf
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Hij is een gevaarlijke aanvaller en ik snap zijn frustratie. Een fitte Lang is een plaag voor iedere verdediger

Hops
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Heb je gezopen 🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen