Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

28 april 2024, 19:20
Foto: © Imago

De toekomst van Pascal Bosschaart is nog ongewis. Dit seizoen wordt hij door Feyenoord gedetacheerd bij FC Dordrecht, waar hij assistent-trainer is. Het contract van Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Aangezien Arne Slot gaat vertrekken naar Liverpool, en stafleden Sipke Hulshoff, Etiënne Reijnen en Ruben Peeters met zich mee lijkt te gaan nemen, zal de staf er volgend seizoen heel anders uitzien. Bosschaart deed ervaring op in het trainersvak bij IJsselmeervogels, SC Cambuur en Dordrecht en ziet een volgende stap bij Feyenoord wel zitten.

Artikel gaat verder onder video

“Er is nu veel ruimte bij Feyenoord. Het is maar net wat de club wil. Misschien word ik meegenomen in het proces, we gaan het zien. Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk”, zegt de voormalig verdediger, die tussen 2004 en 2006 voor Feyenoord speelde, in een interview met de Leeuwarder Courant.

Henk de Jong, de voormalig hoofdtrainer van Cambuur die Bosschaart als zijn assistent had, is in ieder geval enthousiast over hem. “Pascal is een unieke, lieve man. Een goed mens bovendien. En niet geheel onbelangrijk in dit vak: hij heeft veel verstand van voetbal.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Lutsharel Geertruida pakt de microfoon en kijkt plots bezorgd naar het publiek

"Hey, hallo, hallo", roept de aanvoerder van Feyenoord plots tijdens de huldiging na de bekerwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

het moet niet gekker worden hem als trainer van Feyenoord aan te stellen, is Feyenoord zo wanhopig? er zijn tientallen trainers alleen al in Nederland die veel meer ervaring en technisch onderlegd zijn die her en der hun strepen allang hebben verdiend dus waarom zou Feyenoord voor Bosschaert gaan, laat hem blijven bij die Schapenkoppen als assistent, wij wachten gewoon op van Persie, Meijer van NEC of Pascal Janssen (club loos) zie ik wel als hoofdcoach zitten, ongetwijfeld nog enkelen maar die 2 schieten er boven uit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen