Van Bommel slaat zichzelf op de borst na verloren bekerfinale: ‘We moeten even normaal blijven doen’

9 mei 2024, 19:46
Foto: © Imago

Mark van Bommel verloor met Antwerp FC donderdag de bekerfinale, maar blijft nog steeds trots op wat hij met de club heeft gepresteerd. Volgens de Nederlandse trainer heeft de club een goed seizoen gedraaid.

Vorig jaar won Van Bommel de Croky Cup met Union St. Gilloise als tegenstander, dit seizoen was het andersom. Union was donderdag met 1-0 te sterk. Op de persconferentie liet de oud-international weten snel naar huis te willen, meldt Voetbal International. “We gaan hier zo snel mogelijk weg. Als we hier klaar zijn, zijn we vertrokken. We weten hoe mooi het is, nu voel je ook de pijn.”

Artikel gaat verder onder video

De bekerfinale was qua niveau niet erg oogstrelend. “Het was geen mooie finale en er waren weinig kansen, dat wisten we van tevoren. Het was zo’n wedstrijd waarin de ploeg die op voorsprong zou komen, een grote kans had om te winnen.” De oud-trainer van PSV vond het niet erg dat Union veel aan de bal was. “Dat kunnen ze bijna niet. Ze kunnen niet goed met de bal omgaan, maar wel goed counteren.”

Vorig seizoen had Van Bommel een droomseizoen met Antwerp, toen hij landskampioen werd en de beker pakte. Later werd ook de Super Cup gewonnen. Dit seizoen gaat het iets minder, maar ‘slecht’ wil de Nederlander het niet noemen. “We hebben ons dit seizoen gekwalificeerd voor de play-offs om het kampioenschap én we halen de bekerfinale. Je gaat me niet vertellen dat dit een slecht seizoen was. Er zijn heel veel teams die een slecht seizoen spelen, die graag in onze schoenen zouden staan. Als we zo afsluiten, met drie prijzen… Dit zijn gewoon feiten, hè. We moeten ook even normaal doen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Messi geeft voetballes: Argentijn geeft vijf assists en breekt meerdere MLS-records

Lionel Messi en Luis Suarez hebben laten zien nog altijd enorm belangrijk te kunnen zijn op het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mark vindt weer eens dat hij het fantastisch heeft gedaan. Niet naar Rotterdam komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen