Eén Ajax-speler ziet er ontzettend slecht uit bij de 1-2 van Excelsior in Amsterdam

24 april 2024, 22:24   Bijgewerkt: 24 april 2024, 23:23

Excelsior is hard op weg naar een historisch resultaat tegen Ajax. De Kralingers kwamen acht minuten na rust verrassend op voorsprong in de Johan Cruijff ArenA, dankzij een doelpunt van Lazaros Lamprou: 1-2. Devyne Rensch zag er erg slecht uit bij de treffer van de Griekse linkeraanvaller van Excelsior.

Lamprou kopte bij de tweede paal raak na een voorzet vanaf de rechterflank van Kenzo Goudmijn. De bal was lang onderweg, maar Rensch legde zijn directe tegenstander desalniettemin geen strobreed in de weg, waardoor Lamprou met het hoofd kon scoren.

Het betekende de 1-2 in de wedstrijd. Rensch had Ajax zelf halverwege de eerste helft op voorsprong gebracht. De Amsterdammers kwamen vervolgens in minuut 36 met tien man te staan door rood voor Steven Bergwijn, waarna Julian Baas uit de strafschop die volgde de 1-1 op het scorebord bracht.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Ajax toont interesse in oude bekende: hoofdscout Kelvin de Lang bekijkt transfervrije aanvaller’

Ajax heeft interesse in de terugkeer van een Europa League-finalist van 2017 naar Amsterdam.