Verweij plaatst vraagtekens bij actie Geertruida tijdens huldiging: 'Wat ik heel erg gek vond...'

29 april 2024, 15:18
Foto: © ESPN/De Telegraaf

Mike Verweij heeft zijn bedenkingen over de uitlatingen van Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida tijdens de huldiging naar aanleiding van de overwinning op NEC in de bekerfinale. De Oranje-international deed op het podium een nadrukkelijk beroep op Arne Slot. Geertruida liet in zijn bewoordingen duidelijk merken dat hij hoopte op een langer verblijf van de succestrainer in Rotterdam-Zuid.

De huldiging van bekerwinnaar Feyenoord liep op z’n einde toen Geertruida nog één keer de microfoon greep en een heldere boodschap uitsprak aan het adres van zijn trainer Slot. Arne die moet blijven, oh oh oh, zo klonk het. Een paar dagen later kon die wens al in de prullenbak. Slot vertelde zowel voorafgaand als na afloop van het thuisduel met Go Ahead Eagles dat Feyenoord en Liverpool met elkaar in gesprek waren over een overgang naar Engeland. De clubs hebben inmiddels een mondeling akkoord bereikt, wat betekent dat de verhuizing van Slot niet lang meer op zich zal laten wachten.

Artikel gaat verder onder video

De toekomst van Geertruida lijkt eveneens buiten De Kuip te liggen. De verdediger leek afgelopen zomer nog op weg naar RB Leipzig, maar de Duitse topclub trok uiteindelijk de stekker uit de onderhandelingen. In Rotterdam-Zuid gaat men er vanuit dat Geertruida komende zomer wél een stap gaat maken. Volgens De Telegraaf wordt hij gevolgd door… Liverpool, de aanstaande nieuwe werkgever van Slot. Geertruida zelf was afgelopen zaterdag aandachtig toeschouwer bij West Ham United - Liverpool en dat is Verweij niet onopgemerkt voorbijgegaan.

Wat ik heel erg gek vond… Toen Feyenoord werd gehuldigd na de bekerwinst was het volgens mij Geertruida die riep: Arne moet blijven, Arne moet blijven, zegt Verweij in de podcast Kick-off. Maar als je nu ziet dat hij al bij West Ham - Liverpool zit… Misschien wist hij op het moment dat hij dat schreeuwde al iets meer dan hij liet blijken. Ik neem aan dat dat contact niet opeens tot stand is gekomen vanaf het moment dat Slot daar in beeld kwam. Sterker nog: volgens mij speelt het al een tijdje.

Geertruida is bij Feyenoord in het bezit van een contract dat volgend jaar afloopt. Deze zomer lijkt het ideale moment voor een stap hogerop. Geertruida speelde inmiddels al 195 wedstrijden voor Feyenoord en is bovendien volwaardig international. Hij stevent af op een basisplaats tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland. Geertruida droeg tot op heden zeven keer het shirt van het Nederlands elftal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Geertje zat ook bij tottenham-arsenal net als santi. En beelen wat weken geleden ook . Dus als je reisje maakt omdat jezelf niet hoeft te spelen ga je gelijk ook maar weg !!!?.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

En wat dan nog als hij dat zingt.. Ga bij Ajax overal een vinger op leggen kneus.

Storm
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Wat een acteur.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen