PSV-target maakt indruk: ‘Een feest om naar hem te kijken, wat een geweldige speler is dat’

4 mei 2024, 17:10
Foto: © Voetbalpraat

Anco Jansen is onder de indruk van Osame Sahraoui. De analist van ESPN geeft bij Voetbalpraat aan dat hij wekelijks ‘smult’ van het spel van de technisch verfijnde aanvaller van sc Heerenveen. Ook vrijdagavond, in de wedstrijd tegen Almere City (1-1), was de Noor een van de uitblinkers.

“Ik heb een paar acties van Sahraoui gezien. Dat was weer smullen”, begint de oud-voetballer van onder meer FC Emmen. “Het blijft toch elke keer een feest om naar hem te kijken, wat een geweldige speler is dat, joh. Ongelofelijk”, gaat Jansen verder met zijn lofzang.

Artikel gaat verder onder video

“Net toen ik iets over hem zei, schoot hij de bal van twee meter het stadion uit”, lacht Jansen, die Sahraoui later in de wedstrijd wél een treffer zag produceren. Verder dan een 1-1 gelijkspel kwam Heerenveen niet in het Yanmar Stadion, mede dankzij een gestopte penalty door Almere-keeper Nordin Bakker.

Sahraoui werd de afgelopen weken regelmatig gelinkt aan een overstap naar PSV. Voetbal International wist te melden dat de Eindhovenaren zowel Couhaib Driouech (Excelsior), als Sahraoui in het vizier hebben.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV hakt knoop door en wil aflopend contract tóch verlengen: 'Duidelijk dat Bosz hem heel erg waardeert'

PSV gaat een poging wagen het aflopende contract van een basisspeler te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen