Ziggo strikt Hendriks en Vahle maar rept met geen woord over één verwachte aanwinst

30 april 2024, 13:19   Bijgewerkt: 30 april 2024, 13:43
Foto: © De Oranjezondag

Ziggo Sport heeft Hélène Hendriks als Noa Vahle weten te strikken als respectievelijk presentator en verslaggever voor de Europese wedstrijden. De betaalzender heeft vanaf komend seizoen de exclusieve rechten op het uitzenden van zowel de wedstrijden in de Champions League als die in de Europa League én de Conference League in handen en vult het team van analisten daardoor aan met een aantal bekende namen. Die van Wesley Sneijder ontbreekt daarbij echter.

Hendriks (43) is al jaren een bekend gezicht en komt over van Talpa, waar ze op Veronica steevast de presentatie van de wedstrijden in de Europa en Conference League op zich neemt. Daarnaast presenteert ze meerdere talkshows op SBS, waar ze momenteel te zien is met De Oranjezondag. Al eerder werd duidelijk dat de presentatrice door haar overstap niet meer bij Talpa-sportuitzendingen te zien zal zijn, maar wel 'gewoon' doorgaat met haar talkshows.

Artikel gaat verder onder video

Vahle (24) komt eveneens over van Talpa, waarvoor ze als verslaggever onder andere voor Vandaag Inside op pad ging. Daarnaast was ze bij Viaplay te zien rond wedstrijden in de Premier League. Voor Ziggo Sport zal de winnaar van de Televizierring voor Grootste TV-talent van 2023 de Nederlandse clubs die in de verschillende Europese toernooien actief zijn achterna gaan reizen, maakt de zender bekend.

Analisten
Rond de Europese duels zullen een aantal vaste Ziggo-analisten opnieuw hun opwachting gaan maken, te weten Ruud Gullit, Marco van Basten, Rafael van der Vaart, Youri Mulder, Danny Blind, Khalid Boulahrouz en Ronald de Boer. Daarnaast heeft de zender zich versterkt met Theo Janssen, Royston Drenthe en Giovanni van Bronckhorst én keert Jan van Halst terug als analist. "Met alle versterkingen in het team hebben we de top van de Nederlandse analisten in huis. Allemaal veelvuldig international of ervaring bij (internationale) topclubs. We zullen ook meerdere analisten inzetten bij iedere wedstrijd. Daardoor verwachten we dynamische discussies aan tafel", zegt Ziggo Sport-directeur Marcel Beerthuizen in het persbericht waarin de transfers worden bevestigd.

Sneijder
Eerder op de dinsdag wist het Algemeen Dagblad te melden dat behalve bovengenoemd viertal ook Wesley Sneijder zich als analist aan Ziggo zou gaan verbinden. Over de recordinternational van het Nederlands elftal, die vaste tafelgast is in de talkshow Veronica Offside van Wilfred Genee, wordt in de officiële communicatie van de zender echter met geen woord gerept.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hélène Hendriks wordt live op televisie in het bijzijn van VI-mannen geconfronteerd met nieuws

In de uitzending van Vandaag Inside gaat het over de carrière van Hélène Hendriks, die zelf niet wil reageren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dexi
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Lekker interessant lopen doen langs het voetbalveld met niets zeggende interviews. Op nederlandse zenders kijk ik al jaren niet meer naar voor,tussen of nabeschouwingen ,altijd zelfde partijdige dom gelul, geldt trouwens ook voor F1 en darts kijk alleen de race/uitzending zonder Nl commentaar. Gelukkig heb ik sky en play sport,die Belgen en Engelse zijn prettige om naar te luisteren en ook objectief wel zo fijn voor de neutrale kijker.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Klopt wat de Belgen, Engelsen EN de Duitsers betreft, mee eens.

AJAX72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kunnen deze poedels zich laten dekken door ziggo mensen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen