Walging om topscheidsrechter: 'Arrogant en autoritair mannetje, ik zit mij groen en geel te ergeren!'

29 april 2024, 08:33
Foto: © Imago

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zondagmiddag voor ergernis gezorgd gedurende de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo in de Eredivisie. De Zwolse ploeg zegevierde, maar zag ook twee spelers geschorst raken voor de volgende wedstrijd tegen Feyenoord. Volgens supporters is dat te danken aan de 'inconsequente en arrogante' stijl van fluiten van  Gözübüyük.

Onlangs werd bekend dat Gözübüyük niet zal fluiten op het aankomende EK in Duitsland, maar slechts als vierde official van Danny Makkelie mag gaan fungeren. Supporters van PEC Zwolle begrijpen die beslissing van de UEFA maar al te goed: "Gözübüyük was teleurgesteld dat hij niet op het EK mag fluiten? Hij laat bij zien waarom dat niet zo is. Kan niet klokkijken en geeft onnodig veel geel", schrijft een PEC Zwolle-supporter op sociale media.

Artikel gaat verder onder video

"Helemaal mee eens", reageert een ander. " Zit me groen en geel te ergeren aan dit arrogante mannetje., die denkt dat hij heel wat is. Bij de UEFA hebben ze het goed gezien, nu Zeist nog", besluit hij. Een andere supporter van de Zwollenaren baalt vooral van de schorsingen van Thomas Lam en Younes Namli tegen Feyenoord: "Inconsequent fluiten, waardoor een hoop gemopper van spelers ontstaat en daar dan wel geel voor geven", doelt een supporter op de schorsing van de twee Zwolse spelers; "Autoritair mannetje", is zijn eindoordeel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dat hebben ze goed gezien !!! hier in Nederland heb je alleen maar van die arrogante scheidsrechters!!! En mede oorzaak door dat gestoorde gedoe van Bas Nijhuis!!! die heeft er wel voor gezorgt voor die arrogantie !!!

boyke27db
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het ligt niet aan Bas Nijhuis beste Bennink maar dat Serdar Gözübüyük zich een van de beste noemt en ook een achter de rug prater is staat als een paal boven water. Hij denkt en zegt de beste te zijn maar kan niet tippen aan de rest van Europa daarom is hij ook maar 4e man bij EK en kan ook niet tippen aan het nadoen van Nijhuis. Het is een vreselijke scheidsrechter dat heb ik al eerder gezegd tijdens andere wedstrijden die hij heeft gefloten en loop over het veld van arrogantie rond nog erger als dat er kunstgras ligt.

VinceS
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Waar ligt er kunstgras?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen