Perez ziet gigantisch verval: ‘Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu niemand’

29 april 2024, 22:02   Bijgewerkt: 29 april 2024, 22:27
Foto: © ESPN

Kenneth Perez verwacht dat Feyenoord volgend seizoen opnieuw zal bouwen op Justin Bijlow als eerste doelman. Dat betekent dat Timon Wellenreuther komende zomer waarschijnlijk vertrekt uit De Kuip.

In het televisieprogramma Voetbalpraat van ESPN komt maandagavond de keeperspositie van Feyenoord ter sprake. Journalist Freek Jansen van Voetbal International verwacht dat óf Bijlow, óf Wellenreuther na dit seizoen vertrekt bij de Rotterdamse club. “Dat wordt duizend procent Wellenreuther”, reageert Kenneth Perez.

Artikel gaat verder onder video

De eveneens aanwezige Maarten Wijffels is verrast door de uitspraak van Perez. “Als je nu moet kiezen op welke keeper je volgend seizoen bouwt, dan kies je toch voor Wellenreuther?”, vraagt de journalist van het Algemeen Dagblad zich af. Wellenreuther maakte de afgelopen maanden een prima indruk in het doel van Feyenoord toen hij de geblesseerde Bijlow verving. Laatstgenoemde keerde afgelopen donderdag tegen Go Ahead Eagles (1-3 zege) echter weer terug in de basis. 

Perez: “Voor de toekomst bouw je toch op Bijlow? Dat is toch een keeper waar ze altijd veel vertrouwen in gehad hebben?”, vervolgt de Deense analist. “Het enige wat je op Bijlow kan aanmerken, is zijn fysiek. Maar daarom hebben ze er goed aan gedaan om een hele goede tweede keeper te halen. Dat moeten ze weer doen.”

Perez veronderstelt dat Wellenreuther op dit moment ook meer transferwaarde vertegenwoordigt dan zijn collega. “Bijlow levert nu nul op, denk ik. Er is nu geen club die over Bijlow denkt… Vorig jaar was er sprake van Manchester United. Dan heb je het over veel geld. Nu is er niemand die Bijlow gaat halen, dus dan is het logisch dat ze hem behouden.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Perez is natuurlijk overal bij en weet precies wie interesse heeft.

Storm
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bijlow heeft al zolang niet meer gespeeld dat niemand meer weet wie hij is. Dus daar gaat je geld.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Kampioen geworden met Feyenoord heeft veel betekent voor de club. Johan Cruijff schaal gepakt tijdens de penalty serie tegen PSV. Is meer waard dan elke euro dan ook. Bij Feyenoord worden spelers gewaardeerd ondanks tegenslagen en een mooie transfer voor hem gaat er echt komen.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weilenreuther is niet te houden voor Feijenoord, of ze moeten zijn salaris behoorlijk verhogen !?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dat is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van het EK. Stel dat Koemen hem mee zou nemen en zou laten spelen (Ik zeg 'stel), en hij keept een geweldig EK, dan gaat zijn waarde plots weer omhooggevallen. Best kans dat er dan alsnog een verkoop in zit. Mocht Bijlow blijven en Wellenreuther gaan, ben ik benieuwd waar hij heen gaat. PSV is een paar keer voorbij gekomen, maar ik verwacht niet dat hij daar wel 1e keeper wordt als er daar niemand vertrekt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen